Voor de shop werken wij samen met Eversports. Het recht op lessen en trainingen aangeschaft via de shop worden geregistreerd in ons administratiesysteem bij Eversports. Je betalingen voor aankopen worden ook afgehandeld via Eversports.

Als introductie voor je yoga- of meditatielessen bij Mudita hebben wij een speciale aanbieding. Een proefabonnement voor 1 maand Onbeperkt Yoga & Meditatielessen voor € 54,– of een strippenkaart voor 4 lessen € 27,–. Met het abonnement mag je deze maand zo vaak komen als jij wil en bij de yogastijlen die je uit wil proberen. Ook met de introductiekaart mag je inschrijven voor alle yogastijlen van je keuze om de verschillen te ervaren, of je kiest voor één stijl omdat deze precies bij jou past.

Wij zien er naar uit je te ontmoeten in onze studio!  Na je aanschaf van het abonnement of de strippenkaart kan je via het lesrooster je yoga- of meditatieles naar keuze boeken. Via de onderstaande link kan je het abonnement of de introductiekaart direct aanschaffen. Je schrijft je daarbij in bij Eversports, zodat je ook direct de lessen bij ons kan boeken.

Het abonnement stopt automatisch na een maand. Je hebt dan verder geen verplichtingen. Uiteraard wensen wij dat je enthousiast bent geworden van de lessen bij Mudita Yoga en dat wij je vaker zien in onze lessen.

Proefabonnement voor 1 maand Onbeperkt yoga & meditatie

Introductiekaart voor 4  lessen