Mudita Yoga, méér dan een gewone yogaschool.

Find the peace within, to color your world outside

In het Mudita “Huis van Bewust-Zijn” nodigen wij je uit om bewust en met meer energie je leven vorm te geven. Yoga is daartoe een prachtige ingang, en er zijn er vele.

“Yoga chitta Vritti Nirodha”
Yoga is het stilleggen van de wervelingen van onze geest.

Lieve Yogi’s

Vanmorgen stelde een van jullie ons de vraag of de lessen fysiek door mochten gaan, ‘omdat jullie zulke goede omstandigheden hebben gecreëerd‘. Een heel fijn compliment, en helaas houden de afgekondigde maatregelen daar geen rekening mee. Ook wij zullen ons aan de lockdown aan moeten passen.

In deze week en in de week van 10 januari worden al onze lessen online gegeven. In de eerste week van januari hebben wij een speciaal nieuwjaarsrooster, en in de week na de kerstdagen zijn wij gesloten. Op onze website staan nog een aantal videolessen die je in deze periode ook kunt volgen. Voor je inloggegevens mag je ons een e-mail sturen, zodat je daarna via de website de video’s kunt opstarten. Op basis van de overheidsmaatregelen na 14 januari zullen wij ons lesrooster daarop aanpassen.

We hopen dat ook jullie creatief met jullie tijd kunnen en mogen omgaan en ruimte kunnen maken voor zelfzorg, een ontspannen geest, een ontspannen lijf en versterking van je immuunsysteem.

Kijk voor de les en tijd die jou past in ons lesrooster.

We hopen dat ook jullie creatief met jullie tijd kunnen en mogen omgaan en ruimte kunnen maken voor zelfzorg, een ontspannen geest, een ontspannen lijf en versterking van je immuunsysteem.

Yoga
We bieden een compleet palet aan yogastijlen voor alle leeftijden en alle niveaus. Of je nu 4 of 84 jaar oud bent, op je hoofd wilt staan of alleen maar lekker wilt bewegen of ontspannen, Mudita is er voor iedereen! In de video vertellen enkele yogi’s meer over ons.

Bewustwording/Bewust-Zijn
Naast Yoga bieden wij ook vele andere inspirerende mogelijkheden om meer bewust in het leven te kunnen staan: van creatieve workshops tot spirituele verdieping, van meditatieles tot mindfulness training. Kijk wat bij jou past!

Academie
Wens je meer ontwikkeling/verdieping; Mudita Academie biedt mogelijkheden tot opleiding, scholing, training en coaching. Vanuit meer dan twintig jaar ervaring begeleiden wij jou graag op jouw pad van bewustwording!

Speciale Nieuwjaar Classes.
Kom proeven van mooie classes met bijzondere inhoud. Start het nieuwe jaar met beweging van hoofd hart en lijf!

Mantra meditatie 2 januari

Mantra’s zijn oeroud en worden al duizenden jaren reciteert. Door het zingen en reciteren van mantra’s ontstaan klankvibraties, die een fijne invloed uit kunnen oefenen op het fysieke en geestelijke welzijn van de mens.

In de les mantra meditatie zullen we de vaak drukke denkgeest naar stilte en een staat van diepe meditatie brengen. Dit gaan we doen en ervaren via de 5 niveaus van mantra recitatie.

Laat je verrassen hoe het reciteren van mantra’s een rustplaats voor onze chaotische geest kan bieden.

Meditatie 3 januari
Meditatie voor het maken van contact met Overvloed en Voorspoed. Daar waar we in overvloed en voorspoed onze originele Zelf hervinden kunnen we creëren en manifesteren! Inleiding en meditatie, totaal een uur.

Hatha nieuwjaarspecial 4 januari
Een hartverwarmende yogales; Een vernieuwde ontmoeting met jezelf dit nieuwe jaar.

Tijdens de hatha yogales verwarmende houdingen met hartopeners en thuiskomen bij jezelf. Geschikt voor iedereen; houdingen worden gedifferentieerd aangeboden.

Yin Adem en Ontspanning 5 januari
Intentie nieuwe jaar gericht op juist iets laten zijn zoals het is.
Bijvoorbeeld;  ‘ik accepteer mijn lichaam zoals het nu is’, ‘Ik laat mijn boosheid, angst, depressie bestaan zonder oordeel’, ‘Ik laat ….. zijn zoals het is’
Deelname is deze eerste week van het jaar ‘for free’. Stuur ons een e-mail en wij registreren je voor de gewenste online lessen.

 

Ons ‘Huis’
Onze prachtige ruime studio met grote openslaande ramen en ons groene dakterras is te vinden in het hartje van Eindhoven, aan de Willemstraat 15B. Bekijk hieronder de 360 graden rondleiding ook onze impressie-video.

 

Bewust-Zijn ontwikkelen; een palet aan mogelijkheden!

Wat past jou daarbij?