OPEN MAANCIRKEL met Michelle & Maaike vrijdag 6 sep. van 20.00-22.30 uur

OPEN MAANCIRKEL met Michelle & Maaike vrijdag 6 sep. van 20.00-22.30 uur

De maancirkel komt eens per maan(d) samen om met een open hart te delen, te zingen, en met de energie van de maan intenties te zetten voor de komende tijd. Stem te geven aan wat er in je leeft en naar buiten mag komen. Om te danken en los te laten wat ons niet meer dient.

Eeuwenlang, in voorchristelijke tijden, kwamen vrouwen eens per maan samen, om in zusterschap te delen, plannen uit te zetten voor de gemeenschap, te helen en te vieren. De tijd is gekomen om deze prachtige en bijna verloren vorm van samenzijn opnieuw in de wereld te zetten. De maancirkel nodigt je uit om in verbinding te komen met jezelf en met de vrouwen om je heen.

We starten dit najaar met twee maancirkels, beide met een geheel eigen karakter, passend bij de fase van de maan:

Nieuwe Maancirkel

De maancyclus begint met Nieuwe Maan. Iedere maan, binnen het seizoen, heeft haar eigen energie, haar eigen kenmerken. Net als iedere vrouw en elk proces, elke relatie.

In de nieuwe maancirkel vergroten we dit bewustzijn. We delen, zingen, doen activiteiten passend bij de maan van dat moment en zetten onze intenties voor de komende cyclus.

Donkere Maancirkel

De laatste donkere nachten vóór de maan weer wast, is het moment om in jezelf te keren en de balans op te maken. Het is een tijd voor bijtanken, voor licht sturen naar waar jij licht nodig hebt. Om dankbaar te zijn voor wat deze maan je heeft gebracht en achter je te laten wat je niet meer dient. We mediteren, delen, helen en zingen.

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom op 1 van de open cirkels.

Wil je meer weten? Mail naar maanzusters@gmail.com en we nemen graag contact met je op.

Hartegroet van Michelle en Maaike