Voor de shop werken wij samen met Eversports. Het recht op lessen en trainingen aangeschaft via de shop worden geregistreerd in ons administratiesysteem binnen het Eversportssysteem. Je betalingen voor aankopen worden afgehandeld via Eversports.

Maak hieronder je keuze voor een membership. Je hebt de keuze uit onbeperkte abonnementen, waarmee je net zo vaak als je wenst per week mee kunt doen met een les. Of een abonnement waarmee je 1 keer per week/5 keer per maand mee kunt doen met de yoga-stijl van jouw keuze. Bij de aanschaf van een abonnement ga je een overeenkomst aan voor minimaal 3 maanden. Bij een maandabonnement verplicht je jezelf om deze voor 3 maanden te betalen.

Na je aanschaf kan je via het lesrooster je yoga- of meditatieles van je keuze boeken.

Onbeperkt yoga- en meditatielessen

Eén keer per week/vijf keer per maand yoga- of meditatieles

Heeft je werkgever een regeling voor bedrijfsfitness, dan kan je het abonnement op voorwaarden voor bedrijfsfitness afsluiten bij Bedrijfsfitness Nederland of BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Je werkgever betaalt dan je abonnement geheel of gedeeltelijk. Een mooie mogelijkheid om yoga-lessen te volgen en ook daarvoor gewaardeerd worden door je werkgever.