Wees welkom om onze prachtige stadsoase te bewonderen, vol licht ruimte en warmte.

Kom bij ons de diverse gratis workshops ervaren en beleven!

Zaterdag
Op zaterdag zijn de yoga snoeperijen en vind je al onze yoga stijlen in 1 workshop. Gedurende deze workshop ontmoet je onze inspirerende teachers die ieder hun specialiteit met jullie delen. Er zijn twee snoeperijen, geef via het aanmeldformulier aan welke je voorkeur heeft.

  • 12.30 – 15.00
  • 16.00 – 18.30

 

Zondag

Op zondag ontmoet je onze andere trainers, coaches en begeleiders.

Zondagochtend kun je kennis maken met Desirée en Erica voor een swingende en tegelijkertijd  stille creatieve workshop. Bewegen, mediteren en creëren staat centraal. Kom inspiratie en verdieping opdoen van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is het woord aan de trainers van Mudita Academie. Onze ervaren trainers René, Erica en Mariëlle nemen je 2 uur mee in de basics van Deep Democracy, Discovery Insight en Mindfulness. Een greep uit ons uitgebreide palet aan trainingen voor persoonlijk leiderschap.

  • Deep Democracy , hoe maak je gebruik van de kracht van de minderheid om je besluitvormingsprocessen  te verstevigen en te komen tot unaniem gedragen besluiten.
  • Discovery insight, maak gebruik van je eigen prachtige en sterke energie, je eigen kleurrijke zelf en leer afstemmen op de energie van de ander zodat je binnen je samenwerking alle talenten in je team en organisatie kunt gebruiken. En vanuit loopbaanperspectief: bij welk team en welke organisatie kom jij het beste tot je recht.
  • Mindfulness, kijk hoe je je hoofd en gedachten tot rust kunt brengen. Ook in deze bijzondere tijden waarin er veel van ons gevraagd wordt. Zodat je steeds opnieuw vanuit een rustige geest en een ontspannen lijf de wereld tegemoet kunt treden. De meditatie van de huidige generatie.

 

Aanmelden vereist via onderstaand formulier, zodat wij je ook corona-proof kunnen ontvangen.

Aanmelden Open Huis