Door het corona-virus verschuift onze start van de yogalessen en andere activiteiten in het Mudita ‘Huis van Bewustzijn’ op onze nieuwe locatie Willemstraat 15b in Eindhoven. Op deze pagina komt te zijner tijd het overzicht van activiteiten waarvoor je in kunt schrijven. Ook kan je via deze pagina je strippenkaart of abonnement aanschaffen voor de activiteiten bij Mudita Yoga.

Wel zijn wij per 24 maart met online yogalessen gestart, en vanaf 23 mei met buitenlessen!

In deze tijden is het goed te zorgen voor jezelf en de ander. Maak een fijn dagrooster voor jezelf en eventuele huisgenoten, werk, eet en drink gezond, wees buiten, dans en zing, mediteer, lees, speel spelletjes en kleur af en toe eens een mooie mantra of yantra. Breng zoveel mogelijk licht in je eigen wereld en deel in overvloed.

En; Beweeg!

De yogalessen via ZOOM zijn gratis voor een ieder die in deze tijd van crisis niets kan missen. Wie wel iets kan en wil bijdragen aan een les, heel graag een vrijwillige bijdrage via IBAN NL23 ABNA 0457 1127 43 ten name van Mudita Academie. Bij de opening van onze nieuwe locatie aan de Willemstraat zullen we er dan gezamenlijk een mooie bestemming aan geven, passend bij deze tijd. Ideeën zijn welkom.

Wanneer je mee wilt doen met één van de lessen, stuur dan even een mail naar info@mudita-yoga.nl

We hopen je te mogen verwelkomen💜

Veel liefs,
Erica