Carla

Welkom bij Mudita – Yoga & More, mijn naam is Carla Dekkers!

Na mijn opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie heb ik twee jaar in New York gestudeerd. Sinds 1995 werk ik als docent bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten en vanaf 2010 ook bij het Sportmedisch Centrum in Tilburg. Ik heb een opleiding tot coach gevolgd en een NGS bevoegdheid sportmassage en blessurepreventie. In 2002 heb ik mijn Pilates opleiding afgerond bij Marjorie Oron (Den Haag) en Romana Kryzanowska (New York). Mijn inspirator is Yvon Schüller (Pilates Link).

Ik geef authentieke Pilates, een specifieke trainingsmethode van grondlegger Joseph Pilates. Vanuit mijn dansachtergrond is mijn fascinatie voor een natuurlijk houdings- en bewegingspatroon gegroeid. Het vinden van een goede balans in belasting en belastbaarheid, in centrumkracht en souplesse, in symmetrie en in het werken aan herstel na een blessure, is volledig verweven in mijn lessen. Dit alles altijd vanuit verbinding met een persoonlijke benadering.

~ Pilates developes the body uniformly, corrects wrong postures, restores physical vitality, invigorates the mind, and elevates the spirit. – Joseph Pilates ~