Feng Shui: ‘Je huis als instrument voor verandering’

Een mooie traditie: de maandelijkse Mudita Estafette
19 november 2023; Feng Shui: ‘Je huis als instrument voor verandering’
met Esther Felix

Ik ZIE IK ZIE…..

……Wat jij niet ziet. Wist je dat een omgeving, een huis, een werkplek, je zoveel meer kan vertellen dan wat je op het eerste oog ziet? Hoe de ruimtes zijn ingericht, de gekozen kleuren en materialen: alles vertelt een eigen verhaal. Door dit verhaal te onderzoeken, krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en (on)bewuste patronen. Via aanpassingen in het huis, kun je vervolgens je leven in balans brengen of optimaliseren.

Want zoals ze in China zeggen: ‘Zoals jij bent, zo is je huis. En zoals je huis is, zo ben jij’

Esther Felix, yogi bij Mudita en gediplomeerd Feng Shui deskundige, neemt je mee in de Oosterse wijsheid van Feng Shui. Zij deelt praktische kennis en laat het je ervaren. Je gaat met andere ogen naar je eigen huis kijken op basis van de foto die je meeneemt en gaat met direct toepasbare tips naar huis. Plus een inspiratiesheet om het geleerde nog eens rustig na te lezen.

Jouw opbrengst:

  • Inzicht in de basisprincipes van Feng Shui
  • De 5 elementen leren herkennen en toepassen
  • Voelen wat een omgeving met je doet
  • Aan de slag met je eigen huis
  • Concrete tips, zodat je meteen aan de slag kunt

Praktisch:

Wil je ook met een warm gevoel de winter in? Reserveer dan: zondag 19 november, van 10.30 tot 14.00 uur. Inclusief lunch, in de huiskamer van Mudita Yoga in het centrum van Eindhoven. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een mail met alle informatie.

Bijdrage voor je deelname: € 49,–
Aanmelden via Eversports of via e-mail info@mudita-yoga.nl