Op zaterdagochtend en -middag kan je bij ons zwangerschapsyoga of postnatale yoga volgen. Leonie geeft elke week een zwangerschaps yogaclass en een postnatale yogaclass. Zij is opgeleid tot professioneel zwangerschapsdocent bij Arhanta yoga. Later is hier ook nog postnatale yoga bij gekomen. Je kan op elk moment van je zwangerschap instappen in de les voor zwangerschapsyoga, en na de bevalling ben je welkom tijdens de postnatale yogaclass.

Zwangerschapsyoga helpt je om te gaan met de veranderingen die je fysiek, hormonaal en mentaal doormaakt. Tijdens de lessen komen er verschillende houdingen aan bod die je helpen klachten te verlichten en te voorkomen. Je leert hoe je kunt ontspannen en hoe je dit kunt gebruiken tijdens je bevalling. Bovendien zorgt zwangerschapsyoga ervoor dat je echt even kunt genieten van een moment voor jezelf met je baby in je buik.

Iedere zaterdag van 11.15 tot 12.15 uur.

Bij Postnatale yoga werken we op een rustige manier aan het opbouwen van kracht, bewust voelen wat je lichaam nodig heeft en ontspanning. Postnatale yoga is bedoeld voor vrouwen vanaf 6 weken na de (natuurlijke) bevalling en 8 weken na een keizersnede mits je verder gezond bent, en je kunt het volgen tot ongeveer 8 maanden na de bevalling. Bij complicaties is het verstandig om eerst advies in te winnen bij een arts.

Iedere zaterdag van 12.30 tot 13.30 uur.

Als introductie voor je yoga- of meditatielessen bij Mudita hebben wij een speciale aanbieding:
Een Introductiestrippenkaart voor 4 lessen € 25,– .
Schaf jouw Introductiekaart voor 4 lessen  gelijk aan, en boek je eerste les voor zwangerschaps- of postnatale yoga via het lesrooster.